Rave på Roskilde Festival: Specktors og Nonsens slår sig sammen som Speckno

Rave på Roskilde Festival: Specktors og Nonsens slår sig sammen som Speckno

Rap-duoen Specktors og techno-trap-trioen Nonsens slår sig sammen til Speckno, når de i fælles flok spiller op til rave på Roskilde Festival til sommer.

Både Specktors og Nonsens har spillet på Roskilde Festival før, men denne gang bliver der endnu mere gang i den: »På Roskilde 2015 skal folk forvente en vanvittig fest«, udtaler Nonsens. Dj- og producertrioen har på kort tid etableret sig på den elektroniske musikscene med deres eksplosive stil, som de nu tilsætter Specktors’ attitudefyldte rap.

Specktors synes, at matchet er helt rigtigt: »Nonsens har et udtryk og en energi i musikken, der minder meget om vores eget, så et samarbejde giver totalt mening. Helt grove produktioner med helt grov rap«.

Koncerten på Roskilde Festival bliver tredelt: Hver kunstner laver et set hver, inden de mødes til sidst for at spille helt nyt materiale, der er lavet i fællesskab. Speckno har nemlig været i studiet sammen og udsender deres første single til april, mens der stadig arbejdes på en ep.

Læs også: Her er ugens 11 fedeste fester

Læs også: 20 koncerter du skal opleve i marts

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af