Her er ugens 11 fedeste fester

Rust fejrer 25 års fødselsdag, Red Bull indtager Aarhus og ny omgang Moon i Kødbyen.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rust fejrer 25 år i nattelivet
Et kvart århundrede. Så lang tid har spillestedet og natklubben Rust huseret på Guldbergsgade 8 på Nørrebro, og den flotte fødselsdag bliver fejret med et brag fredag aften. Både main floor og kælderen er stopfyldt med gamle og nye Rust-kendinge, og dj-lineuppet indeholder blandt andet J.J. Wild, Pelle Peter, Waqar, Djuma Soundsystem, Sven Fancisco, Youss. Det var kun omkring halvdelen, og så byder aftenen også på live-optrædener fra Djämes Braun og Mames Babegenush. Vi skåler for 25 år mere.

Rust 25 års fødselsdag
Fredag den 27. februar
Rust, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Red Bull på spil i Aarhus
Efter en aften i København rykker Red Bull Music Academy til Aarhus. Aftenens slagkraftige line-up består af traptroldmændene fra Nonsens, den elektroniske instrumentalist WIFE, basvirtuosen Julius Sylvest og den hjemvendte Hukaos-søn, Louis Rustum, som nok får lidt ekstra kærlighed denne aften. Festen foregår om aftenen, men allerede om eftermiddagen er der Red Bull Music Academy Session, hvor WIFE og Julius Sylvest (der tidligere har deltaget i den internationale begivenhed) tager en snak med journalist Sune Kehlet.

Red Bull Music Academy: Session + Club Night
Fredag den 27. februar
Atlas, Aarhus
Læs mere om festen på 
Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Klubkronprinser indtager Pumpehuset
De seneste år har Disclosure markeret sig som et af de bedste nye elektroniske acts fra England, men hvem bliver den næste store ting? Flere sætter pengene på teenage-duoen Bondax, der fermt kombinerer klassiske klubgenrer som UK Garage, r’n’b og house. Fredag kan de opleves i Pumpehuset i selskab med Unkwon, Marc Helt, Klaus B og Youss.

OPDATERING: Bondax har lagt sig syge og rykket deres show til 9. maj. Fest er der dog stadig i Pumpehuset, og havde du billet til Bondax er det gratis at komme ind.

Bondax + Unkwon
Fredag den 27. februar
Pumpehuset, København V
Læs mere om festen på 
Facebook

BlueVelvet
Uforudsigeligt dj-makkerpar
To af Københavns mest uforudsigelige dj’s støder sammen fredag aften på BlueVelvet, hvor Djuna Barnes og Kim Las deler pult. Begge kommer med årtiers erfaring fra alle hjørner af nattelivet, og begge har de en eklektisk og uforudsigelig indgangsvinkel til dj-faget, hvor der mixes på tværs af genrer og årtier.

Djuna Barnes & Kim Las
Fredag den 27. februar
BlueVelvet, København K
Læs mere om festen på 
Facebook

Wellness
Jubilæums-wellness på Kolonien
Dans fredagen væk til power hour sammen med Kolonien og Wellness-holdet, når de sammen holder jubilæumsfest. Det er 10. gang, at weekenden står i velværets tegn, og det skal fejres med endnu mere sundhed og svedig musik, som denne aften leveres af Daniel Savi og David Havstein. Yoga på dansegulvet eller selvforkælelse i baren, du styrer selv starten på din wellness-weekend.

Wellness x Kolonien #10
Fredag den 27. februar
Kolonien, København K
Læs
mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eksperimenterende klubaften vender tilbage
Efter at have ligget i vinterhi siden oktober stikker klubkonceptet Moon igen snuden frem i weekenden, og som sædvanligt lægger Bakken lokaler til de eksperimenterende udskejelser, der både byder på koncerter og massivt dj-lineup. Aftenens live-navne er tyske Tami Tamaki, der spiller lo-fi-minimalistisk electropop, og danske Distortion Girls, der spiller dronende guitarrock på en bund af orgel og trommemaskine. Og på den lange liste af pladevendere finder man blandt andre Frederik Valentin (Complicated Universal Cum), fotografen og dj’en Lasse Dearman og Kapper B (Smash!Bang!Pow!).

Moon VII
Lørdag den 28. februar
Bakken, København V
Læs mere om festen på 
Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Undergrunds-elskende franskmand på fri fod i Aarhus
Ting ændrer sig jo, også for festkonceptet Bar 15 i Aarhus, der lørdag inviterer indenfor i et nyt venue. Aftenen kommer ikke til at gå stille for sig, når den franske dj Jeremy Underground Paris, med hang til house-musikkens bankende puls, kommer bag pulten og skruer på knapperne. Sammen med Chris Cheops og Mathias Okholm udgør han aftenens line-up.

Bar 15 x Jeremy Underground
Lørdag den. 28 februar
Kedlen Showroom, Aarhus
Læs mere om festen på 
Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dyb house i Boxen
Under sin opvækst i New York-bydelen Brooklyns smeltedigel blev Fred Peterkin eksponeret for alt fra funk, rock og reggae til hiphop, disco og house, men under aliasserne Fred P, Black Jazz Consortium og Anomaly er det dog deep house, han dyrker. Lørdag indtager han Culture Box’ hovedsal med svenske Axel Boman og engelske Donald Bergin.

Electric Minds with Fred P + Axel Boman + Dolan Bergin
Lørdag den 28. februar
Culture Box, København K
Læs mere om festen på 
Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Islandsk stjerneskud spiller op på Harvey
Kødbyens klinkeslot bliver igen fyldt op med masser af housemusik, salt techno og alt godt fra havet, når Harvey åbner dørene til Vesterhouse. Aftenens hovednavn Brynjar (der går under aliasset Primal) har taget vikingeskibet fra Island til Kødbyen for at overtage pulten og styre festen, mens også kollektivet Namunël er på plakaten.

Vesterhouse
Lørdag den 28. februar
Harvey, København K
Læs mere om festen på 
Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Elektronisk festfyrværkeri i Kødbyen
Kulturshot-konceptet kombinerer to ting: Kærligheden til den gode cocktail og kærligheden til elektronisk musik. Denne aften leveres musikken af tyske Dole & Kom, Schmeckefuchs, Monolink og mange flere, mens du i baren kan få serveret cocktails, der lover at stimulere sanserne.

Kulturshots & Friends
Lørdag den 28. februar
KB18, København V
Læs mere om festen på 
Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sprælsk kollektiv fejrer ny plade
Et af de mest kulørte indslag i den danske rockundergrund de seneste år har været musikerkollektivet Aftenrutine, der har fostret sprælske navne som Tidlige Armbånd, Musik Til Mor og Viktors Garage. Førstnævnte er nu klar med et nyt album med titlen ’Flydende elskende’, og det fejres med koncerter, dj’s og billig bar på Holmen.

Tidlige Armbånd – Udgivelsesfest
Lørdag den 28. februar
Frederiks Bastion, København K
Læs mere om festen på 
Facebook

Læs også: Her er 20 koncerter du skal opleve i marts

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af