Video: Pete Doherty krænger følelserne ud til Amy Winehouse-hyldesten ‘Flags of the Old Regime’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pete Doherty slap for en måneds tid siden den rørende hyldestsang til Amy Winehouse, ‘Flags of the Old Regime’, hvis overskud går til the Amy Winehouse Foundation for unge stofmisbrugere. Nu har Libertines-frontmanden suppleret med en passende billedside.

Videoen er holdt i sort/hvid film noir-stemning med stearinlys, en gammel skrivemaskine og en tydeligt berørt Doherty i jakkesæt og rodet hår, der krænger føleleserne ud til det bevægende nummer. Helt simpelt og meget effektivt.

Læs også: Hør Pete Dohertys rørende ballade dedikeret til Amy Winehouse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af