De La Soul launcher Kickstarter-kampagne for nyt album – Damon Albarn og David Byrne gæster

De La Soul launcher Kickstarter-kampagne for nyt album – Damon Albarn og David Byrne gæster

Hiphop-veteranerne De La Soul har startet en Kickstarter-kampagne for at finansiere deres ottende album – det første siden det 11 år gamle ‘The Grind Date’.

Hvis kampagne når i mål, kan man kunne se frem til gæsteoptrædener fra blandt andre Damon Albarn, David Byrne, 2 Chainz og svenske Little Dragon. Produktionerne vil inkorporere udvalgte samples fra originale produktioner af De La Soul og deres store band, The Rhythm Roots All-Stars.

»Indtil videre har vi over 200 timers bånd – vi har indspillet musikken i flere år, og endelig har vi, hvad der skal til for at skabe det bedste De La Soul-album nogensinde«, udtaler Trugoy, den ene af gruppens rappere, i en pressemeddelelse.

De La Soul stilede efter at indsamle 110.000 dollars, men der er åbenbart mange, der ønsker, at se trioen teame op med folk som Damon Albarn, for kampagnen har lynhurtigt indsamlet over 145.000 dollars – og der er stadig 32 dage tilbage at løbe på.

Læs også: Soundtrack Your Life: Her er de plader, der formede De La Souls karriere

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af