Reptile Youth splitter op og laver musik hver for sig

Reptile Youth splitter op og laver musik hver for sig

Efter to album med festklare electrorock, senest ‘Rivers That Run For a Sea That Is Gone’, og et hav af energiske koncerter har de to medlemmer af Reptile Youth, Mads Damgaard Kristiansen og Esben Valløe, besluttet at gå hver til sit. Duoen melder, at de fortsat er gode venner.

Frontmanden Mads fortsætter solo under Reptile Youth-navnet, imens Esben Valløe er flyttet til Berlin, hvor han fremover vil lave elektronisk musik under solokunstnernavnet Antonio Gram.

»Det er lidt som at have været kærester med én i lang tid og så slå op. Verden ser pludselig anderledes ud«, forklarer Mads Damgaard Kristiansen til Soundvenue og uddyber, at den nye verden består af mere frihed og nye tankegange. »Det har ikke været svært at omstille sig. Det har faktisk været ret befriende«.

Der er allerede et Antonio Gram-album på trapperne, som vil byde på forskellige gæster. For eksempel er den melodiske og synthpoppede førstesingle, ‘Demons’, som man kan høre her nedenfor, produceret i samarbejde med August ‘Eloq’ Fenger og har Emma Sehested på vokal.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af