Hør Diplos stærke remix af Rihannas ‘Bitch Better Have My Money’

Hør Diplos stærke remix af Rihannas ‘Bitch Better Have My Money’

Der er efterhånden et godt stykke tid siden, der har været nyt i sagen om Rihannas ottende album, som altså skulle lande i år med Kanye som overseende producer. Det bliver der ikke lavet om på i dette øjeblik, men verdensmanden Diplo holder lidt gang i RiRi-gryderne med et remix af sangerindens hårdtslående ‘Bitch Better Have My Money’, som er lavet sammen med produceren Grandtheft.

Remixet er heldigvis alt andet end Diplo, der bare har smurt et tykt lag bas udover trackets rugbrødsbund, og opbygningen af sangen er med sine inviterende håndklap stadig fest, men af en lidt mere udforskende variant end luk-øjnene-og-vent-på-droppet-varianten.

Mens Rihanna stadig er dømt ude for nøl, lander Diplo og resten af Major Lazers kommende album ‘Peace is the Mission’ den første juni. Sidst vi hørte fra Diplo, lavede han Frank Ocean-covers med Mø.

Læs også: Lyt: Rihanna ryger sig skæv på stoner-hyldesten ‘James Joint’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af