Kwamie Liv imponerer på sin storslåede nye single ‘Higher’

Kwamie Liv imponerer på sin storslåede nye single ‘Higher’
Foto: Baby Duka

Kwamie Liv imponerede sidste år med sin debut-ep ‘Lost in the Girl’, der straks skabte røre i udlandet for den danske sangerinde. Nu følger hun op på succesen med første smagsprøve på sin kommende ep, der er ude til sommer, i form af den stærke ‘Higher’.

Hvor ‘Lost in the Girl’ bestod af alt fra brusende electropop og døsig r’n’b, dyrker Kwamie Liv den storslåede pop til perfektion på ‘Higher’. Her er hendes stærke, hviskende vokal, der stadig vækker minder om Lana Del Rey hist og her, helt i fokus over et beat, som starter ulmende men senere bryder ud i et grandiost omkvæd.

»Jeg begyndte at skrive ‘Higher’ på et klaver i Stockholm, men det var først, da jeg senere var tilbage i København og rodede rundt med forskellige takes i øvelokalet, at omkvædet kom til mig«, fortæller sangerinden til The Fader, hvor nummeret havde premiere i dag.

Kwamie Liv skal blandt andet spille på Roskilde Festival, Musik i Lejet og Trailerpark Festival til sommer, hvor der bliver rig mulighed for at høre de nye numre live.

Læs også: Interview: Kwamie Liv vil gerne være lidt af et mysterium

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af