Karl William og Kwamie Liv til Trailerpark Festival – ti nye navne på plakaten

Karl William og Kwamie Liv til Trailerpark Festival – ti nye navne på plakaten

Trailerpark Festival lagde hårdt fra land, da de først præsenterede blandt andet Shura og Blaue Blume og fulgte op med rap-fænomenet Silvana Imam. Nu er festivalen klar med sin tredje pakke af navne, der byder på Karl William, Rangleklods, Kwamie Liv, Anya, Eloq, Lust For Youth, Total Heels, Waitress, Shadow Age og Whyte.

Karl William er klar til at udsende sit debutalbum ‘Placebo’ i løbet af maj, og titelnummeret viste sig at være noget af hans mest eftertænksomme materiale til dato. Rangleklods, der nu officielt er en duo, kommer også til festivalen med et nyt album, mens Kwamie Liv og Anya begge var at finde på vores liste over 2015’s mest lovende danske navne

Læs også: Otte stærke navne til Trailerpark: Cancer, Saint Cava og rap-fænomenet Silvana Imam

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af