Premiere: Se Karl Williams ambitiøse musikvideo til ‘Placebo’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der sidder han – med rødvin på gulvet og omgivet af cigaretskodder i spandevis og tomme flasker i hobetal. Første halvdel af Karl Williams nye musikvideo til ‘Placebo’ udspiller sig dagen efter en umiddelbart vild privatfest, men ligesom sangens præmis er intet helt, hvad det ser ud til.

»Nummeret handler dybest set om alle de ting der sker, når ens humør skifter. Det er en slags metafor for, hvordan man nogle gange bilder sig selv ind, at man er glad, uden man nødvendigvis er det – at dit humør kan være placebo«, har Hukaos-sangeren udtalt, og i videoen flyder han da også ind og ud af forskellige drømme og sindstilstande, inden han ender i en udestue klædt helt i hvidt.

‘Placebo’ er første single fra Karl Williams kommende debutalbum (ude i maj), og musikvideoen er instrueret af den faste Hukaos-mand Rasmus Rørbæk, der også stod bag Lord Sivas flotte Sri Lanka-besøg i sidste års billedside til ‘Tilbage’.

Læs også: Karl William: 10 sange der har defineret mig

Læs også: Hukaos om Hukaos: Sådan er Karl William

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af