Otte stærke navne til Trailerpark: Cancer, Saint Cava og rap-fænomenet Silvana Imam

Otte stærke navne til Trailerpark: Cancer, Saint Cava og rap-fænomenet Silvana Imam
Foto: Pierre Björk

Efter et fornemt startskud på programmet er Trailerpark nu klar med næste pakke af navne, denne gang otte af slagsen. Det drejer sig om svenske Silvana Imam, tyske Roosevelt og danske Cancer, Saint Cava, Lower, Tomas Barfod, Darkness Falls og The Attic Sleepers.

Silvana Imam er en af tidens helt store fænomener på den anden side af sundet. Rapperen, der er født i Sverige af en litauisk mor og en syrisk far, er lesbisk og feminist, og bestemt ikke bange for at ytre sine holdninger eller give los på scenen. Hun udgav sit debutalbum ‘Rekviem’ i 2013 og fulgte sidste år op med ep’en ‘När du ser mig • Se dig’. Hun var for nyligt nomineret til to priser under svenskernes uddeling af P3 Guld-priserne.

Den tyske house-producer Roosevelt udgav i 2013 et af årets bedste ep’er med ‘Elliott’, og en hel plade skulle endelig være på vej.

Både Cancer, Tomas Barfod og Lower figurerede på vores liste over sidste års allerbedste danske album, mens vi skød 2015 i gang med at kåre den nyslåede r’n’b-duo Saint Cava til et af landets mest lovende navne.

Læs også: Her er ugens ni fedeste fester

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af