Her er ugens ni fedeste fester

Med en britisk rave-legende, Specktors-rapper i soloudbrud og hollandsk frontløber på Boxen.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ny frankofil torsdagsklub i Aarhus
Allez betyder fremad på fransk, og fremad skal det, når den nye torsdagsklub denne uge slår dørene op for første gang. Konceptet er til de musikgale festaber i Aarhus, der ønsker et alternativ til, hvad smilets by allerede har at byde på. Til den første fest leverer dj-duoen Borneland musikken sammen med de to resident-dj’s Frank Robben og Slow Jams.

Allez #1
Torsdag den 5. marts
Café Pararis, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Syret house-aften på Loppen
Der er mulighed for at opleve lidt af en levende legende, når Loppen fredag aften lægger lavloftede lokaler til lidt af en elektronisk treat. Øverst på plakaten står nemlig Manchester-produceren A Guy Called Gerald, en af de afgørende skikkelser inden for acid house-genren, der i slut-80’erne og start-90’erne hittede stort blandt britiske ravere, ikke mindst med klassikeren ’Voodoo Ray’. Derudover byder aftenen på altid leveringsdygtige Apeiron Crew, oldschool Chicago-house fra Poul Diamond og svenske DJ Bacid, der ligesom aftenens hovednavn excellerer i acid house.

Stadig Stædig præsenterer: A Guy Called Gerald (UK)
Fredag den 6. marts
Loppen, København K
Læs mere om festen på
 Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bogreception med masser af musik
Den kulturelle tornado Esben Weile Kjær er en mand af mange talenter, og nu har han også digtsamlingen ‘Alting sker så meget på’ på samvittigheden. Digtsamlingen fejres fredag i Kunstforeningen Gl. Strand, hvor der foruden gratis øl vil være musik fra First Hate, Synd & Skam, Gustav Berntsen og Djuna Barnes. Efter receptionen rykker Kjær videre til månedens SMK Fridays på Statens Museum for Kunst.

Bogreception: Alting sker så meget
Fredag den 6. marts
Kunstforeningen Gl. Strand, København K
Læs mere om arrangementet på
 Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ny klub med tropisk vibe
Københavns klubscene får ny spiller, når premiereaftenen på Studio Antibes løber af stablen fredag på HAUT, på 4. sal i Huset-KBH. Ambitionen er at sætte fokus på oversete genrer som balearic, afro, italo, boogie og jazzfunk, og til at gøre det er engelske Jamie Tiller og australske Bell Towers hyret ind. De suppleres af Studio Antibes’ egne dj’s.

Studio Antibes
Fredag den 6. marts
HAUT, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

&ME tager familien med på Harvey
Harvey har kigget mod Tyskland og hevet dj og producer &ME fra Keinemusic-familien en tur til Kødbyen. Den unge tysker har været ganske eftertragtet, siden han udsendte ep’en ‘After Dark’. De To Spillemænd, aka Kim Kemi og Andreas Mandrup, er personligt udvalgt af &ME som support.

Harvey Presents: &ME (Keinemusik) + De To Spillemænd
Fredag den 6. marts
Harvey, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Specktors-rapper i soloudbrud
JonasForFanden har sat sit præg på den danske rapscene som en del af den rapkæftede gruppe Specktors. Nu har han taget hul på et nyt kapitel som solokunstner med en stil, der beskrives som en blanding af Lil Jon og Malk De Koijn. Senere i år udkommer hans solodebut, men fredag uddeler han smagsprøver på Rust.

Natkoncert: JonasForFanden
Fredag den 6. marts
Rust, København N
Læs mere om festen på
 Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tyst techno på KB18
Tanzen Bitte er KB18’s faste klubaften for techno og house, og fredag aften er titlen mere passende end nogensinde, når tyske Seth Schwarz kigger forbi. Han har blandt andet udgivet ting på det kvalitetsbevidste pladeselskab Acker Records, og denne aften deler han scene med sin label-kollega, danske BeSvendsen. Vil man varme op med lidt tråd inden nattens elektroniske udskejelser er der tidligere på aftenen dobbelt-releasefest for Disarray Son og Stonebird.

Tanzen Bitte
Fredag den 6. marts
KB18, København N
Læs mere om festen på
 Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hollandsk frontløber rykker Boxen rundt
Martyns karriere strækker sig helt tilbage til midt-90’erne, hvor hollænderen begyndte med at dj’e drum’n’bass. Med inspiration hentet fra britiske Kode9 begyndte Martijn Deijkers siden at interessere sig for dubstep, og siden han i 2005 debuterede som producer har han skubbet til grænserne for, hvad man kan tillade sig i feltet mellem bas og techno.
Denne lørdag kan Martyn opleves på Culture Box, hvor han styrer main floor sammen med ukrainske Etapp Kyle. Kælderen styres af hjemlige kræfter som Jeppe Villumsen og Dan M.

Culture Box x Martyn
Lørdag den 7. marts
Culture Box, København K
Læs mere om festen på
 Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Apeiron Crew-dj inviterer til fødselsdagsfest
Apeiron Crew har markeret sig som et af de mest spændende nye navne i det københavnske natteliv det seneste års tid, og når crew-medlemmet Sara Svanholm i weekenden fylder år skal det selvfølgelig fejres på klub. Lørdag aften går det således ned på BlueVelvet, hvor Svanholm har inviteret den tyske dj og producer Luca Lozano til at underholde sammen med lokale Dan M.

Sara Svanholm presents: Luca Lozano & Dan M
Lørdag den 7 marts
BlueVelvet, København K
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: De her 12 album skal du høre i marts

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af