Store biler og flashy grillz – her er de fem rigeste rappere lige nu

Store biler og flashy grillz – her er de fem rigeste rappere lige nu

Forbes har igen kastet lys over hvilke rappere, der har råd til de største biler og de mest flashy grillz – for lige at hænge ved klicheerne, for i virkeligheden er nogle af de her rappere efterhånden mere forretningsmænd end de er mikrofonkontrollører.

P. Diddy topper igen listen med estimeret formue på intet mindre en 735 millioner dollars. Den er opbygget gennem hans mange forskellige selskaber som Ciroc vodka, tøjmærket Sean John og tv-netværket Revolt.

Skarp forfulgt på andenpladsen finder man Dr. Dre med en formue på 700 millioner dollars. Foruden evige royalties fra en bunke af hitsange har salget Beats-høretelefonerne til giganterne fra Apple givet ham den største appelsin i turbanen. Salget gjorde nemlig Dre rapperen med den højest indtjente ‘dagsløn’ nogensinde, da det sikrede ham i omegnen af 500 millioner dollars.

Nummer tre på listen er Jay Z, der lige har udvidet sit imperium med købet af Tidal for omkring 370 millioner danske kroner. Han fulgte strømmen og kiggede væk fra musikbranchen, da han i 2012 bragte basketballholdet Nets tilbage til Brooklyn, der lige nu vurderes at have en værdi på 269 millioner dollars. For en god ordens skyld runder vi lige af med Jay Z’ klassiske linje fra Kanyes ‘Diamonds From Sierra Leone’-remix: »I’m not a businessman / I’m a business, man!« Jay er god for 550 millioner dollars.

Til at runde top fem af finder man 50 Cent og Birdman. Curtis ’50 Cent’ Jackson har ligesom Dr. Dre skabt sin formue gennem høretelefoner med brandet SMS, men lever også stadig godt af de 100 millioner dollars, han tjente ved salget af Vitaminwater i 2007. Han har en samlet formue på 155 millioner dollars.

Birdman er medejer af pladeselskabet Cash Money Records og god for sammenlagt 150 millioner dollars. En anden ting er dog, om han vil være at finde på listen næste år, da der florerer rygter om, at de største navne signet på Cash Money, som Lil Wayne, er ved at forsvinde.

Læs også: Jay Z forsvarer Tidal på Twitter: »Giv os nu en chance«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af