Bon Ivers Justin Vernon kritiserer Apple og hylder Spotify

Bon Ivers Justin Vernon kritiserer Apple og hylder Spotify

I sidste uge lancerede Apple deres nye streaming-tjeneste Apple Music, der skal tage kampen op med Spotify og Jay Z’ Tidal.

Vores tech-redaktion er dog ikke de eneste, der ikke er imponerede af Apple Music, og Justin Vernon har nu været på banen med en række tweets, hvor han ikke pakker sin mening ind om både streamingtjenesten og iTunes.

Reaktionen kommer ovenpå en artikel fra Fact Magazine, der diskuterer, hvorvidt Apple Music er det endegyldige eksempel på, at virksomheden har mistet grebet om deres ellers tidligere innovative tilgang til design.

Læs også: Kommentar: Apples nye musikstreamingtjeneste virker ikke revolutionerende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af