Courtney Love kræver konspiratorisk Kurt Cobain-dokudrama bandlyst

Courtney Love kræver konspiratorisk Kurt Cobain-dokudrama bandlyst

Dokumentaren ‘Kurt Cobain: Montage of Heck’ viste på flot vis, hvorfor Nirvana-frontmanden, 21 år efter sin død, stadig er fascinerende skikkelse, der var med til at tegne en hel generation.

Kort efter premieren på ‘Kurt Cobain: Montage of Heck’ dukkede en frisk trailer op til en anden dokumentar, eller dokudrama, der igen tog fat i Kurt Cobains død i 1994 – denne gang med teorier om, at han ikke begik selvmord. ‘Soaked In Bleach’ har ikke fået de bedste modtagelser siden premieren i USA sidste uge, og nu er den kommet i endnu mere modvind, da Courtney Love har indgivet en klage og kræver, at filmen bliver taget ned.

»Vi kræver, at I med det samme ophører med og fremover afstår fra at gøre noget, som kan krænke Ms. Cobains rettigheder på nogen måde, blandt andet standser filmens (‘Soaked In Bleach’, red.) planlagte fremvisninger og promovering«, lyder det blandt andet i udtalelsen fra Courtney Loves advokater, der er blevet sendt ud til biografer over hele USA.

Producerne bag ‘Soaked In Bleach’ har efterfølgende udtalt, at de er foruroligede over brevet fra Loves advokater, men at de er glade for, at det kun er meget få, der er blevet skræmt væk.

Du kan læse hele brevet fra Loves advokater HER.

Læs også: Ny Kurt Cobain-film ligner konspiratorisk makværk – se trailer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af