CPH:DOX: Thurston Moore første hovednavn til AUDIO:VISUALS – skal også kuratere kortfilmsprogram

CPH:DOX: Thurston Moore første hovednavn til AUDIO:VISUALS – skal også kuratere kortfilmsprogram

Filmfestivalen CPH:DOX har offentliggjort Thurston Moore som første hovednavn til årets AUDIO:VISUALS-koncertrække – sammen med sit band giver han den 8. november koncert i Store Vega, men kan faktisk allerede den 7. november opleves i Aarhus på Train.

Den tidligere Sonic Youth-frontmand kommer til København med sit fulde band, der består af Sonic Youth-trommeslager Steve Shelley, My Bloody Valentines Debbie Googe på bas og guitarist James Sedward. Foruden koncerten har Moore og indvilget i at kuratere et kortfilmsprogram inspireret af hans aktivistiske opråbssang ’Detonation’.

Filmprogrammet er for tiden ved at blive strikket sammen, men vil tage udgangspunkt i emner, som Moore tager op i ‘Detonation’: Heriblandt film om den London-baserede aktivistgruppe The Angry Brigade og den nulevende amerikanske politiske fange, whistlebloweren Chealsea Manning.

Billetsalget starter i dag kl. 10.00.

Thurston Moore (US)
7. november
Train, Aarhus
Billetpris: 200 kr. 

8. november
Store Vega, København
Billetpris: 220 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af