Premiere: M.I.L.K. leverer retrofyldte sommervibes på ‘Everything You Know’

Premiere: M.I.L.K. leverer retrofyldte sommervibes på ‘Everything You Know’

Det nye danske kollektiv M.I.L.K. spredte sol og sommer med debutsinglen ‘If We Want To’, og nu er turen kommet til næste etape med ‘Everything You Know’.

På den nye single fortsætter M.I.L.K., anført af Emil Wilk, hvor de slap, og singlen har sådan en dejlig og retroagtig sommervibe, der sender tankerne ned til den franske riviera, hvor man med armen rundt om sin udkårne kører mod solnedgangen.

»Tekstuelt er det en galaktisk kærlighedssang om den slags kærlighed, der er større end fysiske jordagtige ting som tid og afstand. Større end alle de ting, der en dag forsvinder«, fortæller Wilk om det nye nummer, der understreger den store følelse med linjer som »Everything you know will disappear / even every second, minut, year / but when they are gone I will still be here«.

M.I.L.K. debuterer live på dansk grund den 15. august, når de er på programmet til Sommer Chillout i Aarhus, hvor de formentlig også vil spille ny musik fra den kommende ep.

Læs også: Videopremiere: Danske M.I.L.K. leverer soundtracket til din sommer med ‘If We Want To’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af