Videopremiere: Palace Winter på besøg i legendarisk Domus Vista-lejlighed

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De fleste kender den, men hvem ved egentlig, hvad der gemmer sig inde bag væggene på den tornende mastodont Domus Vista på Frederiksberg? Sidste år rettede kortfilmsdokumentaren ‘Forever Domus Vista’ spotlightet mod den erotiske forfatter Niels Rydung, og nu er han tilbage i selvsamme spotlys, når ham og hans lejlighed er hovedpersoner i Palace Winters nye muskvideo til ‘Time Machine’.

Niels Rydung betegner sin lejlighed som en mellemting mellem et bordel og et erotisk museum, og med zebragulvtæpper, rosenrødt folie, guirlander og nøgenportrætter af unge piger danner den en perfekt ramme for den danske duos psykedeliske video.

‘Time Machine’ er fyldt til randen med drømmende længsel om pigen, der var, og fremstiller Domus Vistas hemmeligheder som en tidslomme, men med lejligheden som et symbol på, at man trods længsel kan hvile totalt i sig selv, og hvem man med tiden er blevet.

Læs også: Hold øje med: Danske Palace Winters krautrockede bromance

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af