Saint Cava – en r’n’b-stjerne in spe

Primært på baggrund af bare et enkelt track, singlen ‘Forget’, er den danske r’n’b-duo Saint Cava, der består af producer Andreas Vasegaard og den soulfulde sangerinde Erika Casier, blevet spået en stor fremtid. Det kan måske virke lidt overmodigt, men faktum er, at singlen er fandens ørehængende og flødelækker.

Og Casier indtog da også scenen, storsmilende og fuld af selvtillid. »I can do anything I want«, sang hun på første nummer med sin på én gang skrøbelige og gennemborende stemme – og man var tilbøjelig til at give hende ret.

For selvom frontkvindens sarte røst til tider var faretruende tæt på at drukne i de elektroniske, tonstunge basbeats, så er hendes overlegent lækre fraseringer og ubesværede, pludselige temposkift Saint Cavas største styrke. Man er ikke et sekund i tvivl om, at hun er en r’n’b-stjerne in spe.

Et generelt problem under koncerten var dog, at sangene ikke blev afsluttet ordenligt, men ligesom bare flød ud, og en del nye og meget korte numre føltes lidt som om, de bare skulle overstås.

Heldigvis blev det opvejet af svedige, dugfriske tracks som den hårde, elektroniske club banger ’Divine’ og den sexede ’Camouflage’, der beviste, at Saint Cava er meget mere end et one hit wonder.

Læs også: Video-voxpop: Hvad synes publikum om Roskilde Festivals nye Apollo-scene?

Saint Cava. Koncert. Roskilde Festival, Apollo Countdown.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af