Premiere: Hør ny single med Reptile Youth-Esben Valløes nye elektroniske projekt Antonio Gram

Premiere: Hør ny single med Reptile Youth-Esben Valløes nye elektroniske projekt Antonio Gram

Tidligere på året meddelte electrorock-festfyrværkeriet Reptile Youth, at de gik hver til sit. Mens forsanger Mads Damgaard Kristiansen er fortsat under de reptile faner, er Esben Valløe i stedet vendt tilbage til sine elektroniske rødder med soloprojektet Antonio Gram.

I dag er Esben ‘Antonio Gram’ Valløe klar med et splinternyt skud fra sin kommende debut i form af singlen ‘Affirmation’. Tracket byder på et intenst begær fortalt gennem Nelson Can-sangerinde Selina Gins selvsikkert forførende vokal akkompagneret af ulmende mystik og hårdtslående beats, der alt sammen undervejs bliver mere og mere løssluppent, sexet og festfordrende. Intensiteten er stærk, som var det soundtracket til en rødglødende hed tango i en dyster kælderklub i Berlin.

I foråret fik vi desuden den eksotiske, sødmefuldt synthpoppede første forsmag på Grams forestående debutalbum i form af det Eloq-medproducerede track ‘Demons’, der har Emma Sehested på vokal. Debuten skulle lande senere på året og inkludere i alt 10 spændende gæster fra ind- og udland.

Antonio Gram kan fanges på Trailerpark Festival i weekenden.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Fra Young Thug og Shamir til Rhye og Vince Staples: Her er 13 koncerter du skal opleve i august

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af