Suspekt – tog Orange Scene hårdt

Suspekt havde på forhånd proklameret, at Orange Scene skulle kneppes efter Sir Paul McCartney havde stået for opvarmningen, og de satte tonen for aftenens koncert gående ud på scenen iført silke, læder, solbriller og med rødvinsglas i hånden. Afslutningskoncerten var et karrierehøjdepunkt for de tre Albertslund-drenge og der blev ikke sparet på noget.

De særdeles veloplagte klamme fyre lagde ud i pornotempo på ‘Jazzmælk (til alle mine piger)’, og lummerheden var allerede tyk som sæd, da Bai-D ti minutter inde i koncerten slæbte en tøs fra publikum med i baren (sådan en havde de naturligvis fået bygget på scenen) og bød på en intim version af ‘Bollede hende i går’.

Derfra eskalerede det, og Orange Scene forvandledes til en testosterondryppende fetichklub med ild og bare bryster i overflod. Orgi-E og Bai-D formåede som altid at rulle sig ud som charmende perverse stoddere, mens beatsne blev leveret hårdt med primitiv vildskab og lilletrommeslag, der smækkede mod trommehinderne.

Med en ambition om at kneppe scenen var det svært at holde fuldstændig styr på tingene, og undervejs blev det hele for rowdy. Lyden skrattede og gik helt ud et par gange, og man frygtede, at Suspekt ville miste grebet.

Heldigvis fik vi et par stærke og fokuserede versioner af ’Helt alene’ og ’Søndagsbarn’ med Tina Dickow og Lukas Graham på scenen, inden hovedpersonerne selvfølgelig havde gemt den store spermladning til sidst. ’Kinky fætter’ kom fire gange i træk, og publikum gik fuldstændig amok. I hvert fald de første tre gange. For symptomatisk stak det næsten for meget af, og da solen stod op og publikum så småt begyndte at søge mod udgangene var der stadig fyrværkeri, guitarsolo og gruppebillede i gang på scenen.

Suspekt fik taget Orange. Ikke altid lige elegant, men hårdt hele vejen igennem.

Læs også: Ucensureret: Verdens mest sexede tracks ifølge Suspekt

Se hele vores omfattende dækning af Roskilde Festival HER.

Suspekt. Koncert. Roskilde Festival, Orange Scene.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af