Video: Kwamie Liv og kærlighed i køjesengen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For nyligt tryllebandt hun sit Roskilde-publikum med sin skønne sovekammervokal og dragende person. Nu er Kwamie Liv klar til at forføre sine fans på ny – denne gang i den betagende kærlighedshistorie af en billedside til hendes nye, stærke single ‘Higher’.

Den fængende, storslåede balladekomposition svøbes ind i følsomme kærlighedserklæringer, der med Kwamie Livs hviskende stemme føles som intime hemmeligheder, som hun deler direkte fra sit inderste og allermest private. Nummeret leveres derfor kun ganske naturligt fra sengekanten, mens over- og underkøjerne indtages af en kærlighedshistorie så rørende ren og ærlig.

‘Higher’ er den første smagsprøve fra Kwamie Livs kommende ep, der lander i løbet af sommeren, hvor den dansk-zambianske sangerinde desuden kan opleves på blandt andet Musik i Lejet og Trailerpark Festival.

Læs også: Interview med Kwamie Liv: »Hype er en illusion«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af