Her er ugens 12 fedeste fester

Med Natbar, kunstfest, Boiler Room og kæmpe pool party.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vice fejrer nyt magasin
Vice plejer at være leveringsdygtige i solide fester, når de præsenteret et nyt magasin, og der er da også noget at se frem til, når de torsdag fejrer deres ’The Fiction Issue’ hos Wood Wood. Ud over gratis drikkevarer til de hurtige, kan man opleve live-koncert med lovende Shadow Age, mens Communions vender plader.

Vice Presents: ‘The Fiction Issue’
Torsdag den 20. august
Wood Wood-butikken
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Elektronisk feinschmeckeri
Der er fint besøg, når det internationale klubkoncept Boiler Room, der optager dj-sets med elektroniske navne, kigger forbi København for at sætte spot på det lokale label, Tartelet Records. Denne eksklusive eftermiddagssession byder på live-show med Max Graef og Kickflip Mike samt dj-set fra Glenn Astro, IMYRMIND og Muff Deep.

Boiler Room x Generator Copenhagen
Torsdag den 20. august
Generator
Læs mere om arrangementet på Facebook

BoatSession
Brygge-fest med Heartbeats
Henover sommeren holder radiostationen Heartbeats små fester på Islands Brygge, hvor man fra kajen kan nyde øl og is, mens forskellige artister spiller fra en båd i vandet. Denne torsdag er Waqar skipper bag pulten.

Heartbeats Boat Session x Waqar
Torsdag den 20. august
Islands Brygge
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kunstmesse åbner med storslået fest
For tredje år i træk rykker Chart Art Fair ind på Kunsthal Charlottenborg, og kunstmessen har allerede nu et solidt ry for at holde et brag af en åbningsfest. I år er ingen indtagelse, og udendørsarealet foran kunsthallen byder først og fremmest på koncerter med Marching Church (Iceage-Elias’ sideprojekt), r’n’b-duoen Saint Cava og fremstormende Liss.

Hertil et ret overdådigt dj-program med blandt andre Trentemøller, T.O.M., Kenton Slash Demon og Mikael Simpson. Festen foregår fra om eftermiddagen til kl. 03.00 og der er gratis entré indtil kl. 22.00.

Chart Art Fair Grand Opening
Fredag den 21. august
Kunsthal Charlottenborg
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En tur i tidsmaskinen
Kammerat er dj’en og produceren Najaaraq Vestbirks – kendt under pseudonymet Courtesy og som en del af Apeiron Crew – faste klub på Bakken. I denne omgang er fokus på electro fra 80’erne, 90’erne og start-00’erne, og amerikanske Dallas Acid og skotske Solid Blake (der også er en del af Apeiron Crew) lægger det musikalske snit.

Din electro kammerat
Fredag den 21. august
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Synthpop i byhaven
Skal weekenden skydes i gang med en kølig øl og liflige synthtoner, er Pumpehusets Byhave stedet at være fredag aften. Her optræder nemlig de to københavnske grupper First Hate og The Pool, der deler en fælles kærlighed til synthesizere, om end de finder inspiration i henholdsvis 80’er-pop og 70’er-kraut.

Byhaven: First Hate + The Pool
Fredag den 21. august
Pumpehusets Byhave
Læs mere om arrangementet på Facebook

VICTORJONES-2584-685x506
Ideal Bars fester vender tilbage efter sommerferie
Sommeren er forbi, og Vegas Ideal Bar er nu igen klar til at holde små klubarrangementer i weekenden. Det hele skydes i gang på fredag, hvor dj og festarrangøren Serbern holder fødselsdag med blandt andet Fyraftensboogie som dj’s.

Vega Klub: Sæsonåbning
Fredag den 21. august
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Natbar vender tilbage
Efter lidt sommerferie er Natbar i Bremen Teaters kælder igen klar til at åbne dørene til privatfeststemning hver fredag og lørdag. I åbningsweekenden kan man fredag se frem til koncert fra Thøger Dixgaard, mens lørdagen blandt andet byder på et dj-set fra Turboweekend.

Natbar åbningsweekend
Fredag og lørdag
Bremen Teater
Læs mere på Facebook 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derrick May på Culture Box
Endnu en legende indenfor elektronisk musik besøger Culture Box, når pladespillerne på fredag overtages af Derrick May, der sammen med Juan Atkins og Kevin Saunderson er krediteret med intet mindre end at have grundlagt Detroit-technoen.

Culture Box Presents: Derrick May
Fredag den 21. august
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

VICTORJONES-2823-685x506


Gigantisk poolparty på Østerbro

Det gode sensommervejr taget i betragtning, er timingen perfekt, når Kulturkajen Docken i Nordhavn inviterer til intet mindre end Danmarks største poolparty, hvor man fra kl. 13 og til den lyse morgen kan forlyste sig i og omkring en 200 m2 stor swimmingpool.

Den musikalske side af sagen er omfattende. Spanske Javier Gonzalez kommer direkte fra festmekkaet Ibiza, hvor han residerer privat og professionelt, og får selskab af tyske Me & My Monkey og norske Natalia Barbin, suppleret af danske navne som Fat Pony, Henri Matisse og Shaq.

Danmarks største pool party
Lørdag den 22. august
Kulturkajen Docken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mainstream rykker på Refshaleøen
Mainstream er Københavns rum for queer-fester, og på lørdag kaster arrangørerne sig ud i den hidtil største fest med tre scener og musik fra blandt andet amerikanske Lotic og DJ Nigga Fox fra Lissabon.

Mainstream
Lørdag den 22. august
Refshalevej 2
Læs mere om festen på Facebook

LoveHangover
Kærlighed på Refshaleøen

Holdet bag Love Hangover holder sommerfest, og til det har de fundet en lille oase på Refshaleøen med plads til bare 300 mennesker. Musik af blandt andre Christian d’or, Steen Kong og Soulshaker.

Love Hangover Sommerfest
Lørdag den 22. august
Refshalevej 203
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Natbar vender tilbage på fredag – se hele programmet for august og september

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af