Video: Taylor Swift giver den som old school Hollywood-diva på den afrikanske savanne

Taylor Swift forstår at sætte sit præg på prominente prisuddelinger. I maj tog hun pusten fra sit publikum med det girlpower-inficerede, stjernespækkede actionbrag af en billedside til ‘Bad Blood’, mens hun i nat i toppede sine 10 ud af 16 nomineringer af med endnu en ‘1989’-premiere ved MTVs Video Music Awards.

Til tonerne af balladen ‘Wildest Dreams’ finder vi denne gang Swift på den afrikanske savanne, hvor hun som en vaskeægte old school Hollywood-diva fra 50’erne indtager et filmset med en temperamentsfuld kærlighedshistorie. Kærligheden udspiller sig både off- og on-screen mellem den yndige diva og Scott Eastwood (der, som navnet indikerer, er Clintens model-gone-actor-søn).

Taylor Swift kommer faretruende tæt på både løver, giraffer, elefanter og savannens øvrige vilddyr (læs: Eastwood) i filmoptagelserne, der, hvis man nærlæser klaptræet, skulle foregå i 1950 – et år inden Katherine Hepburn i virkelighedens 50’ere indtog de store Hollywood-lærreder med ‘The African Queen’. Dette er næppe et tilfælde, da Hepburn og hendes afrikanske kærlighedshistorie går igen i alt fra ‘Wildest Dreams’s eksotiske tematik og klassiske 50’er-looks til Swiftens mørke krøller og hendes unægteligt Katharine Hepburn‘ske ansigtstræk.

Læs også: Her er ugens bedste nye sange

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af