Big Boi teaser Outkast-biopic – er der gået inflation i hiphop-film?

Big Boi teaser Outkast-biopic – er der gået inflation i hiphop-film?

‘Straight Outta Compton’ får dansk premiere i denne uge, og efterfølgeren ’Welcome to Death Row’ om Dr. Dre, Snoop Dogg og 2Pac virker allerede til at være en realitet. Men er man i humør til flere hiphop-biopics er her lidt rygter til at fugte ganen.

Big Boi deltog i går i en AMA på Reddit, hvor en bruger spurgte, om N.W.A-filmen havde givet ham og André 3000 blod på tanden i forhold til en mulig Outkast-film.

»Me and ‘Dre were just discussing this over Labor Day. Stay tuned. – Big«, var Big Bois svar, og selv om der ikke er meget af gå efter, kan ‘stay tuned’ med optimistisk rap-blod i årerne fortolkes på rigtig mange positive måder. Atlanta-duoen har i den grad en spraglet historie at fortælle, men lad os håbe, at der ikke går totalt inflation i emnet som efterskælv af ‘Straight Outta Compton’s succes i USA. Måske en dansk pendant kunne handle om Jokeren og Den Gale Poses eventyr i L.A. i 90’erne?

Forhåbentligt bliver handlingen lidt anderledes end i Key & Peeles nylige Outkast-sketch.

Læs også: Gangstarap og ghettoliv: De bedste hiphopfilm nogensinde – rangeret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af