Joanna Newsom rocker ud: Hør ’Leaving the City’ fra det kommende album ‘Divers’

Joanna Newsom rocker ud: Hør ’Leaving the City’ fra det kommende album ‘Divers’

For lidt over en måned siden annoncerede Joanna Newsom, at hendes fjerde album med titlen ’Divers’ vil udkomme til oktober. Det er det første udspil fra hende i fem år, og samtidig fik vi en forsmag med førstesinglen ’Sapokanikan’ og dens tilhørende video.

Nu er en ny sang med titlen ’Leaving the City’ landet, og endnu en gang bekræftes Newsoms evner som sanger og instrumentalist. Men med distortion-effekter og et halvtungt trommebeat viser sangen også en mere rocket kant, end hvad man ellers er vant til fra Newsoms side.

‘Divers’ udkommer 23. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af