Premiere: Hør Emma Acs’ drømmende psych-ballade ‘Ktown’

Premiere: Hør Emma Acs’ drømmende psych-ballade ‘Ktown’

Man skal efterhånden fire år tilbage for at finde Emma Acs’ debutalbum ‘Champagne’, men efter en musikalsk dannelsesrejse er sangerinden den 2. oktober klar med næste kapitel i form af ‘Give In to Whatever’.

Vi har først fået den sprudlende single ‘Magnetic Field’, men på den nye, drømmende ‘Ktown’ skruer Acs ned for tempoet og op for de hypnotiserende rundgange.

»Ktown er en sang der handler om følelsen af at være så langt væk, at man langsomt  forsvinder fra sit rodfæste. En fristelse om at lade sig selv fordufte og give sig hen til det ukendte og eksotiske. En fascination af et fremmed sted og en overvejelse om at blive og slå sig ned uden at se sig tilbage«, fortæller Acs.

Læs også: Se musikvideoen til ‘Magnetic Field’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af