Spillestedet Tap1 lukker – efterlader hul i udbuddet af koncertsteder

I går kunne Tap1 afsløre en kommende koncert med Disclosure – i dag meddeler spillestedet i Carlsberg-området via en pressemeddelelse, at det lukker den 31. marts 2016. Altså efter Disclosure den 9. februar.

Årsagen er, at Carlsberg har planlagt boligbyggeri på grunden, og efter syv år og mere end 800.000 gæster er Tap1 altså tvunget til at dreje nøglen om.

Programmet lukker dog ikke ned af den grund, og fra nu og indtil lukningen kan man udover Disclosure også opleve navne som The Prodigy og Years & Years. Tidligere har Tap1 huset koncerter med blandt andet Lana Del Rey, The Black Keys samt Frank Ocens til dato eneste show i Danmark.

Lukningen kommer til at efterlade et hul i udbuddet af københavnske spillesteder: Tap1 har plads til omkring 6.000 gæster og er altså pt. det eneste bindeled mellem på den ene side Store Vega (1.500 pladser) og Falconer Salen (3.000 pladser) og på den anden Forum med 10.000 pladser.

Læs også: Disclosure giver koncert i Tap1

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af