Ifølge The Black Keys’ Patrick Carney ville Jack White slås med ham på bar i New York

Ifølge The Black Keys’ Patrick Carney ville Jack White slås med ham på bar i New York
The Black Keys' Patrick Carney på NorthSide i år. (Foto: Philip Bo/Soundvenue.)

Det er ikke kun i hiphop-industrien, at en beef dukker op til overfladen engang i mellem. The Black Keys og Jack White har en semilang historie af intern mudderkastning, men ifølge Keys’ trommeslager Patrick Carney nåede det hele nye højder i aftes på en bar i New York. En række tweets fra Carney insinuerer nemlig, at White lagde op til decideret nævekamp – umiddelbart uden, at det rent faktisk manifesterede sig.

Jack White har allerede udtalt sig om episoden til Entertainment Weekly og afviser blankt, at der var tale om truende adfærd.

»Nobody tried to fight you, Patrick. Nobody touched you or ‘bullied’ you. You were asked a question you couldn’t answer so you walked away. So quit whining to the Internet and speak face to face like a human being. End of story«, siger White, der et eller andet sted har ret: Det er ikke specielt rock’n’roll at brokke sig på Twitter. Smut ned på den samme bar og løs problemerne over en pilsner. Uden at slås vel at mærke.

Læs hele serien af tweets på Carneys Twitter HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af