Video: Eddie Vedder og Beyoncé optræder med Bob Marleys ‘Redemption Song’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ved lørdagens Global Citizen Festival, der blev afholdt i Central Park i New York, optrådte både Pearl Jam, Ed Sheeran, Coldplay, Beyoncé og Adriana Grande for at hjælpe verdens fattige.

Pearl Jam spillede et set på ti sange, deriblandt et cover af John Lennons ‘Imagine’, før bandet forlod scenen og lod forsanger Eddie Vedder sidde tilbage med sin akustiske guitar. Her fik han selskab af Beyoncé, og sammen fremførte de Bob Marleys klassiker, ‘Redemption Song’. Se videoen overfor, hvor et klip med Nelson Mandela også vises på baggrundsskærmen halvvejs i nummeret.

Global Citizen Festival er et årligt velgørenhedsevent, der er en del af FNs Global Poverty Project, som har til mål at udrydde ekstrem global fattigdom inden år 2030. Chris Martin er festivalens musikansvarlige, og man kunne til eventet også høre hans eget band Coldplay debutere den nye sang, balladen ‘Amazing Day’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af