Kulturlaboratoriet Prxjects udforsker musikvideo-formatet med Reptile Youth og Kenton Slash Demon

Kulturlaboratoriet Prxjects udforsker musikvideo-formatet med Reptile Youth og Kenton Slash Demon

Prxjects er navnet på et nyt initiativ, der giver danske musikere mulighed for at skabe ambitiøse projekter drevet af kunstneriske visioner. Et kulturlaboratorium skabt af Mercedes-Benz, der til en start vil undersøge musikvideoen som medie.

Første projekt er nemlig ‘Music Made Visual’, hvor Reptile Youth og Kenton Slash Demon får mulighed for at udforske forholdet mellem musik og billeder i samarbejde med to internationalt anerkendte musikvideoinstruktører.

Reptile Youths Mads Damsgaard Kristensen er første mand i ilden, og han har slået sig sammen med instruktør Daniel Kragh­ Jacobsen, der tidligere har lavet musikvideoer for blandt andre Rhye (se nederst) og When Saints Go Machine.

De to videoer vil få premiere til hver deres event i biografen Gloria, hvor der også vil være artist talk og akustisk liveperformance. Music Made Visual afrundes med en dokumentarvisning om musikvideoen som kunstform.

Læs også: Reptile Youths musikvideo til ‘Away’ er et smukt øjebliksbillede af Los Angeles

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af