Makabert mysterium løst: Se hvad Rihanna gjorde med Mads Mikkelsen i ‘Bitch Better Have My Money’-videoen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der var dømt høj pistolføring, halvnøgne damer og blod i stride strømme, da Rihanna tidligere på året tildelte sin trap-tunge hævn-banger, ‘Bitch Better Have My Money’, en benhård billedside. Undervejs møder hun (iklædt lige dele aggressiv, småpsykotisk og top-sexet attitude) Mads Mikkelsen aka historiens omstridte bitch, der ikke umiddelbart lader til at have hendes money.

Da vi ved musikvideoens slutning fandt RiRi badet i blod og dollarsedler, var der nok en dansker eller to, der tænkte: Jamen, hvad med Mads? Hvad der skete med den arme dansker får vi heldigvis svaret på i dag. Rihanna har nemlig delt den manglende brik i hævn-puslespillet via en app, hvor vi med 270 graders virtual reality-effekt kan følge med i, hvad der skete på meget nært hold.

App’en er i skrivende stund tilgængelig via Google Play, men den lander også snart hos Apple-brugere. Heldigvis er der også nogle Rihanna-fans, der har delt nogle klip fra scenen, så vi alle kan følge med alligevel. Billederne ses fra Mikkelsens synspunkt og er ikke for hverken mindreårige eller sarte sjæle, da de hverken skorter på blod, bryster eller afsavede lemmer.

Læs mere om app’en HER og se videoerne i kronologisk rækkefølge herunder.

Læs også: Poppens ubestridte bad gal: Fem sider af Rihannas musik-persona gennem tiden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af