Hør fremstormende Chinahs nye track ‘Minds’ – inspireret af Rihanna

De har kun et par singler på samvittigheden, men Chinah stormer frem, og den danske trio har fra starten af karrieren (deres debutsingle udkom i juli) fået ligeså meget opmærksomhed i udlandet som herhjemme.

Nu fremviser de igen deres elektroniske, følelsesladede r’n’b på nummeret ‘Minds’, der ligesom førstesinglen ‘Away From Me’ og den efterfølgende ‘We Go Back’ stammer fra Chinahs kommende debut-ep, der skulle lande meget snart.

Som en sjov sidebemærkning skal det nævnes, at ‘Minds’ oprindelige skitse blev inspireret af Rihanna-sangen ‘Skin’ fra 2010-albummet ‘Loud’.

»Den endelige produktion er faktisk rimeligt tilsvarende den første skitse, som sidenhen blev til sangen – specielt den første halvdel af nummeret. Og den oprindelige skitse var faktisk inspireret af et Rihanna-nummer (‘Skin’, red.), selv om de på ingen måde lyder ens!«, siger bandet.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af