Video: Pede B, Pato og Mund de Carlo rapper mod racisme

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Ikke alene’ er søsat af den frivilligt drevne organisation ’SOS mod Racisme’, der sammen med selskabet Struglaz og en række sangere og rappere står bag nummeret, som i forlængelse af organisationens virke kæmper mod diskrimination, racisme og fremmedhad.

Nummeret byder på ord fra en lang række musikere i form af Pede B, Pato, Mund de Carlo, Ham Den Lange, Lior, Vigsø, Al Agami, Aleksander og Clara Sofie, og tracket er produceret af Milad Genius. Med følger en musikvideo, der blandt andet gæstes af Uffe Elbæk og Karl Bille.

Nummeret kan downloades gratis HER, hvor man også kan vælge at støtte med et valgfrit beløb.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af