Årets bedste: Emma Acs’ favoritter fra 2015 – Panda Bear, robotfascination og sushi-kufferter

Årets bedste: Emma Acs’ favoritter fra 2015 – Panda Bear, robotfascination og sushi-kufferter

I løbet af december peger adskillige af årets markante personligheder på deres 2015-favoritter indenfor musik, film, tv-serier og Youtube-klip. Nu er turen kommet til Emma Acs, der i år gjorde comeback med sit andet album, ‘Give in to Whatever’, og som snart tager på en mindre Danmarksturné med sit backingband, The Inbred Family.

Hvad er det bedste musikalbum, du har hørt i 2015?
Panda Bear ‘Panda Bear Meets The Grim Reaper’

»Jeg er stor fan af hans tidligere plader og var også vildt begejstret for denne fantastiske plade. Den er legesyg, men han lyder stadig præcis som sig selv. Det giver god mening, at han både har været korsanger og er trommeslager, for hans forståelse for rytmer og især harmonier i hans vokalpræstationer er helt fantastisk unikke«.

Hvad er din favoritsang fra året?
Liss ‘Try’

»‘Try’ har helt klart været årets hit for mig. Liss er et vanvittigt godt band, og jeg glæder mig helt vildt meget til at høre deres kommende plade, som forhåbentlig kommer snart«.

Hvad er den bedste film fra i år, du har set?
‘Ex Machina’

»Jeg tror, ‘Ex Machina’ er den mest vellykkede film, jeg har set om robotter. Jeg havde det ret vildt over den. Kort tid inden jeg så den, læste jeg om en robot, der havde bestået en kunstig intelligens-test. De overtager os«.

Hvilken tv-serie har du været mest begejstret for?
‘The Jinx’

»Normalt ser jeg faktisk ikke serier, da jeg synes, det er for tidskrævende, men ‘The Jinx’ er kun på seks episoder, hvilket lige er til at overskue. Og så er den vildt spændende og godt fortalt. Det er en dokumentar om den små-excentriske millionær Robert Durst, som var mistænkt for at have slået sin kone, bedste veninde og nabo ihjel«.

Hvad er det bedste Youtube-klip, du har set i 2015?

»Sushi-kufferter. Det er næsten fra 2015, men jeg så det først for nylig. Jeg synes, det er helt genialt, og håber, at alle mennesker, der skal flyve fremover, anskaffer sig et sushihylster til sin kuffert, så bagagebåndene i lufthavnene altid kan ligne en kæmpe running sushi«.

Twin Peaks Kyle McLachlan
Hvilken film/tv-serie/album/koncert skuffede dig?
Den kommende ‘Twin Peaks’-sæson og ‘Trainspotting 2’

»Både nyheden om, at der kommer en ny ‘Twin Peaks’-sæson og en ‘Trainspotting 2’ skuffede mig. Eller måske bekymrer det mig bare, for jeg kan slet ikke forestille mig, at det kan blive godt. Det lugter også lidt for meget af penge«.

Læs også: Musikårets 10 største bommerter – #penisgate, #donutgate, Kanye synger Queen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af