Animal Collective klar med nyt album – hør den feststemte førstesingle ‘FloriDada’

Animal Collective klar med nyt album – hør den feststemte førstesingle ‘FloriDada’

Hvis du tilfældigvis befandt dig i Baltimores BWI Lufthavn i onsdags, vil dagens nye Animal Collective-toner være old news. Det rablende dyrekollektiv annoncerede nemlig deres kommende album ved at give hele herligheden luft under vingerne af adskillige omgange via lufthavnens højtalere hele onsdag eftermiddag.

Hvis du ikke tilfældigvis befandt dig i Baltimore, kan du forberede dig på et feststemt victoriansk cirkus af harmonier og eksotiske rytmer på det første skud fra Animal Collectives kommende plade. Singlen hedder ‘FloriDada’ – en titel, der står udmærket til nummerets solskinskyssede stemning og smittende galskab.

Albummet, der er gruppens 10. fælles studieskive og den første siden ‘Centipede Hz’ fra 2012, får titlen ‘Painting With’, og den lander den 19. februar.

De tre års albumtavshed i det ellers produktive kollektiv har imidlertid ikke været helt forgæves – de har blandt andet budt på yderligere solobedrifter fra både Panda Bear og Avey Tare.

Hør ‘FloriDada’ og tjek tracklisten til ‘Painting With’ ud herunder.

‘Painting With’
1. FloriDada
2. Hocus Pocus
3. Vertical
4. Lying in the Grass
5. The Burglars
6. Natural Selection
7. Bagels In Kiev
8. On Delay
9. Spilling Guts
10. Summing The Wretch
11. Golden Gal
12. Recycling

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af