Lukas Graham vinder årets Conan-optræden med 98 procent af stemmerne

Lukas Graham vinder årets Conan-optræden med 98 procent af stemmerne

98,86 procent af stemmerne. Det kan man vist kalde en overvældende sejr til Lukas Graham, hvis optræden med ‘7 Years’ var nomineret i internetafstemningen om ‘Favorite musical performance of 2015’ i Conan O’Briens amerikanske talkshow.

John Fogerty kom ind på andenpladsen med 0,48 procent af stemmerne, mens Leon Bridges, Hippo Campus og Alabama Shakes deles om den sidste halve procent.

Det er en flot sejr, hvis resultat nok skal hentes i det faktum, at Lukas Graham selv opfordrede deres 193.000 Facebook-følgere til at stemme, hvorefter en lang række danske medier, os selv inklusiv, fulgte trop med historien. Allerede efter et par timer lå Graham på mere end 95 procent af stemmerne, og det resultat har altså holdt ved. En hurtig søgning viser, at ingen af de andre nominerede linkede til afstemningen via Facebook.

Se eller gense optrædenen HER og tjek også Grahams nye video til ‘7 Years’ forneden.

Læs også: Musikårets 12 bedste tv-optrædener – og én, vi gerne vil have slettet fra hukommelsen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af