Mø skal spille til Nobels Fredspriskoncert: »Jeg er beæret over at være en del af sådan en historisk begivenhed«

Mø skal spille til Nobels Fredspriskoncert: »Jeg er beæret over at være en del af sådan en historisk begivenhed«

har haft et fantastisk 2015. ‘Lean On’ har katapulteret danske Karen Marie Ørsted op til hidtil usete højder af popularitet, og med ‘Kamikaze’ lagde sangerinden et stærkt fundament for 2016, som kommer til at byde på et nyt album og friske eventyr.

Året bliver dog lukket ned med et højdepunkt for Mø, der netop er blevet annonceret til at spille til Nobels Fredspriskoncert, der bliver afholdt i Oslo den 11. december.

Nobels Fredspris bliver i år tildelt ’National Dialogue Quartet’ fra Tunesien for deres – ifølge en pressemeddelelse –  »betydningsfylde bidrag i opbygningen af et pluralistisk demokrati i Tunesien i efterveerne af Jasmin Revolutionen i 2011«.

Mø udtaler:
»Jeg voksede op i et videnskabeligt og kulturalt bevidst hjem, hvor udviklingen indenfor menneskerettigheder og håb for fred var almindelige samtaleemner. Toneangivende personligheder indenfor disse områder var beundret og en inspiration for min ungdomsaktivisme. Jeg har den dybeste respekt for Nobels Fredspris – ikke kun den, men alle former for anerkendelse, til dem, der prøver at gøre verden bedre. At skulle optræde til Nobel Fredspris koncerten og være med til at sprede budskabet om National Dialogue Quartet’s meget vigtige arbejde er en stor ære. Jeg er beæret over at være en del af sådan en historisk begivenhed og følge i fodsporene af tidligere kunstnere og nogle af mine yndlingsartister, så som Rihanna, Robyn, Cyndi Lauper, Annie Lennox og Omar Souleyman«.

Vi håber, at optrædenen finder vej til internettet.

Læs også: Mø afslører yndlingsband, favoritfilm, albumplaner og meget mere i q&a på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af