Oplev Twin Peaks-musikken spillet live af Xiu Xiu under CPH:PIX

Angelo Badalamentis lydside til ‘Twin Peaks’ er uden tvivl et af historiens mest ikoniske tv-soundtracks, og det er noget af en opgave at tage på sine skuldre at genfortolke musikken på egne præmisser. Det er dog ikke desto mindre, hvad de amerikanske avantgarde-poppere i Xiu Xiu gjorde som led i udstillingen ‘David Lynch: Between Two Worlds’ i Brisbane, og fortolkningen var så populær, at amerikanerne nu tager musikken på en turné, der bringer dem forbi Jazzhouse den 13. april i forbindelse med CPH:PIX.

I front er Jamie Stewart, der ledsages af bandmedlemmerne Shayna Dunkelman og Angela Seo på vibrafon, synths og meget mere, og så har trioen deres helt egne visuals med, der skal omslutte Jazzhouse i de helt rigtige The Black Lodge-vibes.

‘Twin Peaks’ får nye afsnit i 2017, og den første teaser-trailer landede i weekenden – selv om det ikke er meget, man får at vide.

Læs også: Første ‘Twin Peaks’-teaser er landet – men hvad betyder den?

Xiu Xiu plays the music of ‘Twin Peaks’ (US)
13. april
Jazzhouse
Billetpris: 150 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af