Fifty Shades of popåret 2015 – se årets 50 største hits kogt ned til fem minutter

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste år samlede DJ Earworm Lorde, Swiften, Azalea og alle deres venner til et musikalsk potpourri af de 25 største pophits anno 2014. I år er der dobbelt op på hitparaden – 50 af årets absolut mest ørehængende pophits, der definerede år 2015, er samlet i et underholdende smooth medley på fem små minutter.

Den amerikanske mashup-dj har faktisk leget med års-hits siden 2007, og vurderer via Billboard, at årets hits er kendetegnet af en særlig stor diversitet – og at det i år er et mere eklektisk mix end for fem år siden. Med synet af en frådende hævngerrig ‘Bitch Better Have My Money’-trapbanger-Rihanna side om side med en storladent hjerteskærende Adele, en hyggedansende hotline-blingin’ Drake og vores helt egen Mø badet i eksotiske ‘Lean On’-beats, kan vi måske godt se hans pointe.

Læs også: Musikårets 12 bedste tv-optrædender – og én, vi gerne vil have slettet fra hukommelsen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af