Frost fuldender årets program – Liima indtager luksussuiten på Hotel Astoria

Frost fuldender årets program – Liima indtager luksussuiten på Hotel Astoria

Frost Festival er i dag klar med de sidste tilføjelser til årets program, og der er uden tvivl nogle store oplevelser at se frem til i den danske februars ubarmhjertige kulde. Festivalen har tilføjet Liima, der spiller tre dage i træk på Hotel Astoria, samt Synd og Skam på Statens Museum for Kunst.

Liima er det nye musikalske eventyr fra Efterklang, der udover de tre medlemmer – Mads Brauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg – tæller den finske perkussionist Tatu Rönkkö. Midt i februar flytter kvintetten bogstavelig talt ind på Hotel Astoria over tre dage, hvor de vil skabe spritny musik i hotellets nedlagte industri-køkken. De nye toner vil så debuteres for en håndfuld heldige publikummer til eksklusive lyttesessions i hotellets suite over tre aftenener.

Synd og Skam vil på samme måde låne en af de højtloftede udstillingssale på Statens Museum for Kunst, hvor de i løbet af en uge vil skabe ny musik, der efterfølgende kan opleves – kvit og frit – til en koncert til SMK Fridays.

Festivalen har også for nylig tilføjet tre koncerter under blafrende røde faner på Arbejdermuseet. Her bliver der mulighed for at opleve den islandske sangskriver Júníus Meyvant med danske Lowly, klaverskønhed fra ukrainske Lubomyr Melnyk med Troels Abrahams soloprojekt EXEC, samt endelig troubaduren Allan Olsen.

Hele februar byder Frost på unikke koncertoplevelser rundt omkring i hovedstaden. Festivalen har i år udarbejdet et særdeles stærkt program med blandt andre Joanna Newsom i Glyptotektet, Choir of Young Believers og Kentaur i Planetariet samt Iceage med det ni mand høje orkester Stargaze Ensemble på Bremen.

Se det komplette programpå Frosts website HER.

Liima
16.-18. februar
Hotel Astoria
Billetpris: 180-200 kr.

Synd og Skam
19. februar
Statens Museum for Kunst
Billetpris: Fri entré

Júníus Meyvant (IS) – Support: Lowly
23. februar
Arbejdermuseet
Billetpris: 170 kr.

Lubomyr Melnyk (UKR) – Support: EXEC
24. februar
Arbejdermuseet
Billetpris: 185 kr.

Allan Olsen – Solo 
25. februar
Arbejdermuseet
Billetpris: 325 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af