Grammy Awards: Se Lady Gagas vanvittige hyldest-medley til David Bowie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden David Bowies død i starten af januar er det væltet ind med lovprisninger af det folkekære musikikon, og derfor var Grammy-showet naturligvis også parate med en hyldest i går. Lady Gaga var hyret ind til at levere, og hvad der skulle følge var nok den hidtil vildeste fejring af Bowies musikalske arv.

Med et overflødighedshorn af visuelle effekter fremførte Gaga en bred Bowie-paillette af hits med alt fra ‘Boys Keep Swinging’ til ‘Ziggy Stardust’, hvor Bowie-kollaboratøren Nile Rodgers også var et smut forbi, inden det hele kulminerede i en storslået udgave af ‘Heroes’.

Se hele vores Grammy-dækning HER.

Læs også: Se alle vinderne ved nattens Grammy Awards – Swift langer ud efter Kanye i kølig takketale

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af