Grammy-tømmermænd: Kendricks gemte skattekammer, ‘meh’ fra Bowies søn, McCartney afvist i døren

Grammy-tømmermænd: Kendricks gemte skattekammer, ‘meh’ fra Bowies søn, McCartney afvist i døren

Mandag nat dansk tid rullede Grammy-showet over amerikanske tv-skærme for 58. gang, hvilket betød stakkevis af priser, masser af glitter og optrædener fra nogle af tidens største stjerner som Kendrick Lamar, Taylor Swift, The Weeknd og Lady Gaga.

Nu er det dagen efter dagen derpå, og i kølvandet på showet er der dukket flere sjove historier op, der via udtalelser og Twitter sætter lidt fut i aftenens eftermæle.

Kendrick har et skatkammer af uudgivne tracks
King Kendrick var afgjort aftenens talk of the town, efter han havde blæst showet omkuld med en legendarisk performance af ‘The Blacker the Berry’, ‘Alright’ og til slut et track uden navn. Sidstnævnte var et nyt nummer, og nu har Kendrick forklaret i en udtalelse til 2 Dope Boyz, hvorfor han – ligesom hos Colbert og Fallon tidligere – endnu engang kunne optræden med nyt materiale. Rapperen var nemlig hyperaktiv op til udgivelsen af sidste års ‘To Pimp a Butterfly’:

»Jeg har et helt skatkammer af materiale fra det album, som jeg elskede, men hvor afklaring af samples eller noget så simpelt som en deadline holdt det fra albummet. Jeg har i omegnen af ti numre, der ikke clarede cuttet, men som jeg elsker og stadig vil spille og optræde med«.

Paul Mccartney og Beck blev afvist i døren til Tygas Grammy-efterfest
I den lidt lettere ende af Grammy-efterspillet kunne TMZ berette, at Beatles-legenden Paul McCartney i selskab med Beck og Foo Fighters’ trommeslager Taylor Hawkins var blevet nægtet adgang til Tygas Grammy-afterparty – en situation, der blev foreviget på nedenstående video. Læg især mærke til Maccas frustrede kommentar: »How VIP do we gotta get?!«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tyga har dog senere forsikret på Twitter, at der ikke var tale om noget personligt i afvisningen:


Bowies søn reagerer på Gaga
Med et omfattende Bowie-medley og en visuel flødeskumskage af et show stjal Lady Gaga også rampelyset til mandagens show. Dog var det langt fra alle, der uforbeholdent elskede Gagas hyldest – i en henvisning til Oxford English Dictionary tweetede David Bowies søn, Duncan Jones, på aftenen:

Afdøde Natalie Coles familie var også utilfredse. Som sædvanlig bød showet på det årlige indslag ‘In Memoriam’, der så tilbage på de musikere, vi mistede i 2015, hvor blandt andre den afdøde r’n’b- og soulveteranen blev hædret – bare ikke nok, hvis du spørger hendes søster, der efterfølgende udtalte til ET: »Ord kan ikke beskrive harmen og skuffelsen over den disrespektfulde hyldest, eller mangel på samme, til en legendarisk kunstner som vores søster«.

Og nu hvor vi er ved spidende kommentarer, kan vi passende slutte af med Trevor Noahs store begejstring for Kendricks optræden, der måske kommer som følge på de sidste ugers Kanye-vanvid:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af