Kanye West og Nas slår sig sammen på intenst nyt track, ‘Figure It Out’

Kanye West og Nas slår sig sammen på intenst nyt track, ‘Figure It Out’

Kanye har i løbet af ugen været hovedperson i akavede historier om milliongæld og et lettere vanvittigt backstage-rant til Saturday Night Live. Imidlertid har musikken også været i fokus – vi har kåret flere af numrene fra det nye ‘The Life of Pablo’-album som nogle af ugens bedste nye sange, og nu er et spritnyt samarbejde med Nas og French Montana landet i form af tracket ‘Figure It Out’.

Tracket optræder på French Montanas nye mixtape, ‘Wave Gods’, og er en eftertænksom sag, hvor Kanyes autotunede fraseringer møder sjælfulde pianoakkorder og Nas’ rim.

Som det er vanen for den amerikanske rapper og mixtapegurus udgivelser, rummer ‘Wave Gods’ en hel stribe interessante gæsteoptrædener; også fra Miley Cyrus og Future, Travis Scott og Big Sean samt ASAP Rocky. Du kan downloade ‘Wave Gods’ HER.

Læs også: Aktindsigt: Kanye afslører samtlige credits til ‘The Life of Pablo’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af