»Don’t fuck with me«: Hør Kanyes vanvittige backstage-rant fra ‘Saturday Night Live’

»Don’t fuck with me«: Hør Kanyes vanvittige backstage-rant fra ‘Saturday Night Live’

Kanye nylige besøg i ‘Saturday Night Live’ er blevet kategoriseret som en af hans mere rodede optrædener, og nu har (én) af grundene til hans mulige forvirring ramt internettet i form af et backstage-rant optaget umiddelbart før showstart.

Optagelsen er et minut lang og fremviser eftersigende en Kanye, der er sur på ‘SNL’-besætningen over, at de ændrer ved hans scene-setup. Det fører blandt andet til gentagne ytringer af »don’t fuck with me«, en beskrivelse af Taylor Swift som »fake ass« og en konstatering af, at Kanye selv er 50 procent mere indflydelsesrig end Stanley Kubrick, apostlen Paulus, Pablo Picasso og Pablo Escobar.

En kilde tæt på Kanye har udtalt til Rolling Stone: »Lydfilen var hemmeligt optaget, mens han (Kanye, red.) udløste sin frustration i et privat øjeblik med sit team. Han fandt ud af, at hans scenedesign var ændret og taget ned under ledelse af showets lysansvarlige uden nogens godkendelse«.

Medierne er i den grad efter Kanye for tiden, og forleden dedikerede Stephen Colbert seks minutter til at tale om rapperens selvproklamerede gæld på 53 millioner dollars i gæld.

Hør ‘SNL’-rantet øverst og Colbert nederst.

Læs anmeldelse: Kanye West ‘The Life of Pablo’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af