Lyt: ASAP Ferg deler hidtil uudgivet Spice Girls-dedikeret track

»I’m trying to be as famous as The Spice Girls«. Ikke umiddelbart et udsagn, man ville forvente fra en såkaldt ‘trap lord’. Men hård hiphop-negl eller ej – ASAP Ferg har netop smidt en række Spice Girls-dedikerede linjer på et track, der tilsyneladende er fra 2011, og som ganske enkelt hedder ‘Spice Girls’.

Foruden en heftig omgang skud ud til Spice-pigerne (og øvrige hvide piger, der danser off beat) rummer nummeret endda en shoutout-outtro leveret af selveste Scary Spice aka. Melanie Brown.

ASAP Ferg varmer heftigt op til at slippe sit andet studiealbum, ‘Always Strive and Prosper’, der følger efter hans stærke 2013-langspiller-debut, ‘Trap Lord’. Ferg har tidligere udtalt, at han på albummet har arbejdet med sådan cirka alle producere, du overhovedet ville kunne komme i tanker om – lige fra DJ Mustard til Pharrell. Albummet, som ASAP-rapperen desuden har afsløret bliver hans foreløbigt bedste, ventes at lande den 11. februar.

Hør ASAP Fergs ‘Spice Girls’ og se nummerets cover-art herunder.

Læs også: Dr. Dre-lærlingen Anderson .Paak træder ud af mentorens skygge på eventyrlystent album

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

CaV9RGuUAAACZVk

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af