Trailerpark afslører årets første navne: Elliphant, Gold Panda, Chinah m.fl.

Årets festivalpakker lander på stribe, og nu er tiden kommet til at åbne den første af slagsen fra Trailerpark Festival. Dagens musikalske pakke gemmer på otte stærke navne, der er klar til at indtage sommerens festival, som løber af stablen for 10. gang i år.

Blandt de otte nye navne finder vi blandt andet svenske Elliphant, der spiller sin eneste festivalkoncert i 2016 på Trailerpark. Herhjemme kender vi hende måske bedst fra samarbejdet med Mø på ‘One More’, men lige om hjørnet venter hendes andet studiealbum, ‘Living Life Golden’.

Fra England kommer produceren Gold Panda, der i løbet af foråret slipper sit fjerde album, ‘Good Luck and Do Your Best’. Danmark er desuden overmåde stærkt repræsenteret af de fremadstormende stjerneskud i r’n’b-duoen Phlake, rocktrioen Velvet Volume, pop-innovatørerne i Chinah, den synthpopglade gentleman-duo Gents, Troels Abrahamsens dugfriske projekt Exec og Vejle-rapperen Jamaika.

Trailerpark Festival indtager Copenhagen Skatepark på Enghavevej den 28.-30. juli.

Se desuden dagens offentliggørelser i lineup-videoen i toppen.

Læs også: Top Tracks: Her er ugens otte bedste nye sange

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af