WhoMadeWho får besøg af Sohn og Taragana Pyjarama i Koncerthuset

WhoMadeWho får besøg af Sohn og Taragana Pyjarama i Koncerthuset

Den 11. marts står WhoMadeWho klar i Koncerthuset til at søsætte en stor vision som del af Red Bull Music Academy Special. Koncerten er annonceret tidligere, men nu har trioen lanceret aftenens arsenal af gæster i form af britiske Sohn, iransk-hollandske Sevdaliza samt hjemlige Taragana Pyjarama.

Sevdaliza agerer support på aftenen, mens Sohn og Taragana Pyjarama vil indgå i WhoMadeWhos optræden.

WhoMadeWho udtaler: »Det har været en stor drøm at arbejde sammen med de her artister. Sohn er en af de mest spændende elektroniske kunstnere overhovedet lige nu, og Taragana Pyjarama har vi beundret i lang tid. Og så er det også fantastisk at have en helt ny, spændende stemme som Sevdaliza med!«

Whomadewho + Sohn, Taragana Pyjarama (support: Sevdaliza)
Fredag d. 11 marts
DR Koncerthuset, Koncertsalen
Entré: 200-330 kr. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af