AC/DC udskyder turné i USA – forsanger Brian Johnson risikerer totalt høretab

AC/DC udskyder turné i USA – forsanger Brian Johnson risikerer totalt høretab

AC/DC går usikre tider i møde – i hvert fald med Brian Johnson i front. Ifølge Consequence of Sound er forsangeren af læger blevet rådet til at stoppe med at turnere øjeblikkeligt, da han ellers risikerer at miste hørelsen.

Den legendariske rockgruppe er i øjeblikket på en verdensturné, der også er skemalagt til at bringe dem forbi Ceres Park i Aarhus den 12. juni. Foreløbigt er ti koncerter i USA blevet udskudt til senere på året – sandsynligvis med ‘en gæstevokalist’.

Det virker til, at Johnson synger på sidste vers, hvilket man kunne forestille sig snart må være det sidste søm i kisten for AC/DC – desværre. Malcolm Young har trukket sig tilbage grundet tiltagende demens, mens trommeslageren Phil Rudd sidder med fodlænke i hjemmet efter at være blevet kendt skyldig for besiddelse af stoffer samt dødstrusler.

AC/DC udgav senest ‘Rock or Bust’ fra 2014 og gav i juli sidste år koncert på Roskilde Dyrskueplads.

Læs også: Bruce Springsteen giver ekstrakoncert – nu i Jylland

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af