Kærlighedsfordrende samarbejde og ny video: Skrillex, Chance the Rapper og Robin Hannibal leverer sød musik

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er altid en fornøjelse, når der opstår nyskabende, spændende samarbejder på kryds og tværs i musiklandskabet. Især når sådan et samarbejde vidner om, at Diplo ikke er Skrillex’ eneste ven i verden.

Skrillex, den amerikanske multi-producer, har nemlig netop delt et overmåde velsmurt remix af Hundred Waters’ sødmefulde lille hymne ‘Show Me Love’. Nummeret, der oprindeligt var en net lille sag på et minuts tid, blev tidligere brugt til en Coca-Cola-kampagne mod mobning, og nu har det altså sat yderligere sød musik i verden med hjælp fra Chance the Rapper, Moses Sumney og vores helt egen Robin Hannibal fra Rhye og Quadron.

Nummeret har tillige fået sig en charmerende billedside, hvor vi kommer med Skrillex og alle vennerne på festlige, stemningsskabende eventyr rundt omkring – til vands, til lands og til fest. Mærk stemningen og se med i toppen.

Læs også: Et halvt år med Colbert: De 10 bedste musikoptrædender, rangeret – inkl. Chance the Rapper

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af