Kanye opdaterer ‘The Life of Pablo’ med kort Frank Ocean-track – se ham droppe Uber og køre med paparazzien

Kanye opdaterer ‘The Life of Pablo’ med kort Frank Ocean-track – se ham droppe Uber og køre med paparazzien

Forleden tweetede Kanye West, at han var ifærd med at færdiggøre den endelige version af hans syvende og seneste album, ‘The Life of Pablo’. Nu er den første håndfuld ændringer landet på Tidal, og de inkluderer både et comeback til Sia og Vic Mensa på ‘Wolves’ samt en løsrivelse af Frank Oceans outtro fra samme sang på det nu selvstændige, korte nummer ‘Frank’s Track’.

Hvorvidt dette er den endelige version af ‘The Life of Pablo’, kan vi dog ikke vide os sikre på. Som Kanye selv formulerer det via Twitter: »Life of Pablo is a living breathing changing creative expression #contemporaryart«.

En noget urelateret, men ikke desto mindre munter opdatering fra Kanye-lejren landede ligeledes i går. Her lagde en paparazzi-fotograf nemlig en video ud af hans lille rendezvous med den allestedsnærværende rapper. Normalt er Kanye kendt for at have en hel del uheldigt aggressive paparazzi-episoder bag sig, men denne gang var tonen en helt anden: Kanye, der var træt af at vente på sin Uber, udnyttede chancen og fik en køretur med paparazzien.

»I don’t need Uber anymore, I just have the paps take me where I wanna go« lød det. Se det lille, hyggelige optrin samt Kanyes sludder med ‘the paps’, som han kalder dem, herunder.

Læs også: Kanye West vil udgive tre album om året 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af